Gentle Cleansing Melt

Niet in voorraad

Deze biologische en natuurlijke award winning cleansing melt van Evolve Beauty is geschikt voor normale tot droge huidtypes en ideaal voor een gevoelige huid. Deze natuurlijke reiniger met organische baobab en vanille is een van de best verkopende producten van Evolve Beauty. Diep voedende en kalmerende balsem tot melk reiniger.

De Evolve Beauty Gentle Cleansing Melt balsem bevat voedende organische baobabolie die kalmeert en hydrateert. Natuurlijke suikerextracten combineren zachtjes met water tot een romige melk die schoon spoelt en de huid schoon, kalm en gehydrateerd achterlaat.

Natuurlijke suikers veranderen de balsem in melk bij contact met water.

Het resultaat is een schone, kalme en gehydrateerde huid.

Actieve ingrediënten

Biologische Baobab staat bekend om zijn verbazingwekkende voordelen voor de huid.
Verschillende delen van de Baobab-boom worden al sinds de oudheid geconsumeerd vanwege de extreem hoge concentratie calcium en vitamine C. Baobab-olie bevat ook veel eiwitten en vitamine A.
De verrijkende Baobab-olie voedt, verbetert de elasticiteit van de huid, helpt nieuwe huidcellen te verjongen en de genezing te bevorderen. Baobab is rijk aan antioxidanten die de huid beschermen tegen schade door vrije radicalen en is daarom een ​​geweldig anti-verouderingsingrediënt.

Biologische Vanille heeft sterke anti-oxiderende eigenschappen terwijl het een zoet en rustgevend aroma heeft dat ontspannend en kalmerend is.

Biologische Kokosolie: diepe reiniging & anti veroudering

Gebruik

Masseer zachtjes op een droog gezicht, inclusief het gebied rond de ogen. Breng warm water aan om te transformeren in een rijke romige melk. Afspoelen.

Kies een variant:

Vanaf 11,00 €
Please select variants first