GELAAT

Anti-stress gelaatsverzorging van Likami

(H)eerlijke gelaatsverzorging met de biologische en natuurlijke verzorgingsproducten van Likami: topkwaliteit en heerlijke geuren & texturen. De zuivere, botanische formules zijn geschikt voor alle huidtypes en zeker voor de gevoelige huid.

€65

Verven wimpers

€7

Verven wenkbrauwen

€7

Over Likami

Likami is een biologisch en natuurlijk huidverzorgingsmerk. 'Superfood voor je huid': dat is hun slogan. 

Het is de kern van het merk en de belofte aan u. Zorgvuldig geselecteerde natuurlijke, botanische ingrediënten geven je alles wat je nodig hebt voor een dagelijkse, duurzame huidverzorging.

De naam betekent 'lichaam' in het Ijslands en verwijst meteen ook naar de zuiverheid, de kracht en de schoonheid van het land zonder filters. IJsland en zijn natuurlijke eenvoud zijn de belangrijkste bronnen van inspiratie voor Likami.
Ontdek de grote reeks aan natuurlijke verzorgingsproducten. Ze gebruiken alleen plantaardige ingrediënten en natuurlijke oliën samengebracht in eerlijke recepten. Deze superfoods zijn zeer rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Ze hydrateren, beschermen en herstellen de huid. 

Het maakt van Likami de ultieme 'companion de route' bij het dagdagelijkse verzorgingsritueel van zowel vrouwen als mannen.